Politica returnare

Echipamente achizitionate on-line:

    Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform OUG 34/2014 in cazul in care cumparatorul este nemultumit de performantele sau calitatea produsului, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor sale.

    Produsele se pot returna, in termen de 14 zile de la primirea produselor, in ambalajul original si in stare in care au fost receptionate, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Contravaloarea produselor comandate se va returna in maxim 14 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre consumator.

Conditii de returnare:
    Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform.

Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura.

    Produsele, nu se pot returna decat in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate accesoriile si documentele (manual de utilizare, soft, garantie). Distrugerea sau ruperea ambalajelor, etichetelor de identificare sau a accesoriilor produsului, atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar AG SYSTEMS & EQUIPMENT nu poate fi facuta raspunzatoare.

    AG SYSTEMS & EQUIPMENT poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorare, fara ambalaj etc. pentru readucerea lor la starea initiala, care pot avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produselor mai sus mentionate revine in responsabilitatea clientului.

    In cazul in care produsul a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de AG SYSTEMS & EQUIPMENT.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.